De dief in de nacht genaamd “Corona”

31 mrt, 2020

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

Door: Werner Stauder Eduard Abb, de 1e machinist van de ‘Goslar’, schreef in zijn brief van 6 december 1939 aan zijn vrouw Otti: “Voor aanstaande zaterdag en zondag zijn de kapitein en ik uitgenodigd op een plantage, die hier...

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Eind vorig jaar lanceerde schrijfster Renate Stüger moeder van twee kinderen het eerste deel van superheld Suriman. Als schrijfster bedacht ze superheld Suriman, die ontstond toen haar vierjarige zoontje opmerkte dat veel bekende...

Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw

Afgelopen maand stond veelal in het teken van de vrouwen over de gehele wereld. Zo was er Internationale Vrouwendag op 8 maart. Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het...

De corona is binnengeslopen als een dief in de nacht. En wat heeft hij veel gestolen? Levens, inkomen, zekerheid en rust. Kortom een periode met heel veel minpunten! Een pluspunt is in ieder geval dat er weer toilet paper is!! Wat was dat een rare eerste week. De lege schappen waren ongelooflijk. Ineens waren toiletpapier en desinfecterende gel een luxe. Ik moet zeggen dat desinfecterende gel nog steeds een luxe is. Maar daarom vertrouwen wij op “Palm” Ik heb er nooit bij stil gestaan over hoeveel je als mens vastpakt of aanraakt.

Jemig wat een periode zeg!!!! Ik weet niet van u, maar sinds ik thuis zit, heb ik alleen maar trek in etenswaren die het lichaam echt niet goed doen. Dat kleine stemmetje dat fluistert…… Psstttttt

zullen we vandaag weer een taart maken? Die van eergisteren is alweer op. Tja….. wat zal ik zeggen, ik moet me binnen vermaken. Over vermaken gesproken? Lieve ouders, vooral alleenstaande ouders met kinderen. Ik heb zelf ook een zoontje! En ik kan niet zonder hem.

Maar de Corona periode helpt me wel herinneren waarom het kinderdagverblijf zo duur is!!!

Het is niet, niets hoor om je kind(eren) te moeten vermaken! Je bent ouder, leraar, een speelmaatje en boeman in één. Ik heb gegoogeld en er is een homeopathisch siroop genaamd kids rust. Dus indien dit langer duurt, you know what to order. Maar alle gekheid op een stokje, via deze weg wil ik de mensen met een vitaal beroep bedanken voor hun werk. En aan jullie lezers, wil ik zeggen. Be safe! Let op elkaar en houd 1,5 meter afstand. Wel handig, als je ruzie heb met je partner! Nu heb je een goed argument om je partner vriendelijk te verzoeken om op de bank te slapen.

Share this story

Lucinda Sedoc

Share this story

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.