De epidemie, het goddelijk plan.

31 mrt, 2020

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

Door: Werner Stauder Eduard Abb, de 1e machinist van de ‘Goslar’, schreef in zijn brief van 6 december 1939 aan zijn vrouw Otti: “Voor aanstaande zaterdag en zondag zijn de kapitein en ik uitgenodigd op een plantage, die hier...

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Eind vorig jaar lanceerde schrijfster Renate Stüger moeder van twee kinderen het eerste deel van superheld Suriman. Als schrijfster bedacht ze superheld Suriman, die ontstond toen haar vierjarige zoontje opmerkte dat veel bekende...

Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw

Afgelopen maand stond veelal in het teken van de vrouwen over de gehele wereld. Zo was er Internationale Vrouwendag op 8 maart. Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het...

Als het goed is heb je door deze epidemie meer tijd voor jezelf. Ondanks dat het een spannende tijd is weet ik zeker dat je innerlijke ik super blij is met de rust die er nu is in je leven.

Op dit moment vindt er een verandering plaats in de wereld. Een verandering die iedereen raakt. Als we de media moeten geloven is het allemaal ‘out of control’ maar als je God moet geloven dan weet je dat alles volgens plan verloopt. Het goddelijk plan.

Door dit plan wordt je gedwongen om thuis te zitten en alle afleiding los te laten. Jaar in jaar uit heb je alles en iedereen boven jezelf gezet en stond je niet stil bij wat je zelf emotioneel nodig hebt. Je was afgeleid, werd depressief en kreeg misschien zelfs een burn-out. Nu merk je langzaam dat je steeds meer en meer bezig bent met wat jou gelukkig maakt. Je merkt dat de zegen van God rijk maakt en dat zwoegen er niets aan toe voegt.

Alles is zich aan het herstellen op dit moment. De lucht is schoner, er is minder vervuiling en moeder Aarde wordt opnieuw geboren. Er vindt duidelijk een detox plaats waar wij allemaal baat bij hebben.

Wat kan jij ondertussen doen met deze zegening?

1. Kiezen voor een gezonde levensstijl. Je hebt nu de tijd om je smoothies te maken en om lekker te bewegen. Zie youtube voor inspiratie.

2. Luisteren naar je emoties. Emoties die nog onverwerkt zijn kun je nu de aandacht geven die ze nodig hebben. Schrijf ze op.

3. Je hart helen. Net als punt 3 kun je pijn uit het verleden de aandacht geven die nodig is om alles een plek te geven. Je hand op je hart zetten en liefde sturen.

4. Vergeven en vergiffenis vragen. Net als punt 3 en 4 kun je een wrok eindelijk los laten door jezelf te vergeven en de ander.

5. Creativiteit om tot jezelf te komen. Denk hierbij aan schilderen, knutselen om in contact te komen met je ware ik.

6. Stilstaan bij jouw talenten. Nadenken hoe je deze wellicht commercieel kan inzetten.

7. Werken aan je dromen en doelen. Iets waar je wellicht al jaren van droomt kun je nu uitwerken en mee aan de slag gaan.

Share this story

Mara Michels

Share this story

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.