Dhoom

31 mrt, 2020

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

Door: Werner Stauder Eduard Abb, de 1e machinist van de ‘Goslar’, schreef in zijn brief van 6 december 1939 aan zijn vrouw Otti: “Voor aanstaande zaterdag en zondag zijn de kapitein en ik uitgenodigd op een plantage, die hier...

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Eind vorig jaar lanceerde schrijfster Renate Stüger moeder van twee kinderen het eerste deel van superheld Suriman. Als schrijfster bedacht ze superheld Suriman, die ontstond toen haar vierjarige zoontje opmerkte dat veel bekende...

Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw

Afgelopen maand stond veelal in het teken van de vrouwen over de gehele wereld. Zo was er Internationale Vrouwendag op 8 maart. Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het...

Beste Dreamzlezers,

Allereerst heel veel sterkte met de huidige situatie. Mijn medeleven voor het verlies van eventuele dierbaren.

Dit is een bijzondere tijd. Een situatie waar we wereldwijd hetzelfde ervaren. Veel paniek, angst pijn en verdriet. De mens ervaart nu hoe kwetsbaar ze zijn.

Het is ook een situatie wat nieuwe perspectieven biedt. Een periode van bezinning en een periode van verbinding.

De mensheid kan nu bezinnen / evalueren hoe kwetsbaar ze zijn. En mogelijk kunnen ze in de toekomst naast economische groei ook de menselijke welvaart / gezondheid mee nemen in het belang van de mensheid.

Daarnaast allen gefeliciteerd met Navratri en Nav Samvatsar. Moge de negen Devies om levenspad verlichten. Op 25 maart begint de maand Chaitre volgens de Vedsiche kalendar, dit is tevens de lichte heeft van de maand Chaitre.

Naast de eerste dag van Navratri is deze dag de nieuwjaarsdag volgens onder andere de Vedische-, Kalyug- en de Vikramjaartelling. De Vedische jaar 1.960.853.121 als het Kalyug jaar 5122 en het Vikramjaar 2077 is ingegaan. Dhoom bidt dat u ondanks alles een gezond, gelukkig, gezegend en welvarend jaar zal hebben.

En tenslotte wil Dhoom stil staan bij de afgelaste educatieve animatie filmvoorstelling van Vedgyaan. Dhoom keek hiernaar uit maar gezien de Corona-pandemie heeft Dhoom alle begrip ervoor. Ook wil Dhoom alle personen bedanken voor hun empathie . Daarnaast hebben enkele Dreamzlezers ook hun medeleven getoond. Dhoom bedankt het team van Dreamzworld hiervoor en in het bijzonder de heer Gobind Ramkalup die onbekenden een gratis podium geeft!

We hopen na normalisatie van de huidige situatie opnieuw een datum te prikken en nodigt Dhoom alle geïnteresseerden uit om het een succes te maken. U kunt contact opnemen met de heer Radjesh Thakoerdath op 0616-116917 of e-mail: rad1jesh@live.nl

Bedankt en tot de volgende editie

Share this story

Radjesh Thakoerdath

Share this story

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.