Horoscoop

31 mrt, 2020

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

Door: Werner Stauder Eduard Abb, de 1e machinist van de ‘Goslar’, schreef in zijn brief van 6 december 1939 aan zijn vrouw Otti: “Voor aanstaande zaterdag en zondag zijn de kapitein en ik uitgenodigd op een plantage, die hier...

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Eind vorig jaar lanceerde schrijfster Renate Stüger moeder van twee kinderen het eerste deel van superheld Suriman. Als schrijfster bedacht ze superheld Suriman, die ontstond toen haar vierjarige zoontje opmerkte dat veel bekende...

Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw

Afgelopen maand stond veelal in het teken van de vrouwen over de gehele wereld. Zo was er Internationale Vrouwendag op 8 maart. Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het...

Waterman: Afgelopen dagen te veel de moeite gedaan voor uw werk of andere verplichtingen? Zet je zorgen opzij, ontspan en geniet van het leven. Maak deze maand ook gebruik van je energie.

Vissen: Deze maand doe je iets wat heel erg bij jou past! Zo ben je 100 % jezelf en dat mag ook wel.

Ram: Vergeet niet dat je er nooit alleen voor staat en altijd mensen om je heen hebt. Dit geeft kracht waardoor je deze maand gemakkelijker je doelen kunt halen. Blijf op koers en zelfverzekerd

Stier: Eigenschappen als koppig en stoer horen bij jou. Wees hier flexibeler in deze maand. Met samenwerken en een luisterend oor zal je meer bereiken. Het kan dus ook zo!

Kreeft: Het is cliché maar het gaat niet om uiterlijke schijn. Je bereikt meer met een eerlijke benadering. Luister goed naar je innerlijke en volg het deze maand. Maak je niet druk, denk aan je gezondheid.

Leeuw: Laat u door niemand iets aanpraten. U weet alleen zelf het beste wat u wilt en wat goed voor u is, dus geef niet toe en houd vast aan zekerheden en stereotypen. Het is tijd om op eigen benen te staan. U hebt een goede verstandhouding met uw familie, maar het lijkt erop dat ze u de laatste tijd wat tegenhouden.

Tweeling: Neem de moeilijke beslissingen en je zult zien dat het je meer ruimte krijgt in je hoofd.

Maagd: Leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed. Denk na over jezelf en luister naar je lichaam. Je moet niet de hele tijd de grenzen overschrijden. Sla de uitnodiging voor deze avond af en doe het rustig aan.

Weegschaal: Wees creatief deze maand en blijf dicht bij jezelf. Luister goed naar je gevoel., de sterren staan gunstig. Probeer geen energie te verspillen aan mensen die de moeite niet waard zijn

Schorpioen: Ga uitdagingen aan, wees jezelf en ruim oude zaken op. Het is tijd om enkele werkzaamheden nu af te ronden!

Steenbok: Benader sommige zaken eens positief, je gaat resultaat zien.

Share this story

Het Alwetende Universum

Share this story

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.