Wake up call of blessing in disquise?

31 mrt, 2020

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

Door: Werner Stauder Eduard Abb, de 1e machinist van de ‘Goslar’, schreef in zijn brief van 6 december 1939 aan zijn vrouw Otti: “Voor aanstaande zaterdag en zondag zijn de kapitein en ik uitgenodigd op een plantage, die hier...

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

Eind vorig jaar lanceerde schrijfster Renate Stüger moeder van twee kinderen het eerste deel van superheld Suriman. Als schrijfster bedacht ze superheld Suriman, die ontstond toen haar vierjarige zoontje opmerkte dat veel bekende...

Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw

Afgelopen maand stond veelal in het teken van de vrouwen over de gehele wereld. Zo was er Internationale Vrouwendag op 8 maart. Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het...

Hi Dreamz Readerz,

We zitten alweer in de 4e maand van 2020, onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat.
En wat een onwerkelijke, surrealistische situatie waarin de mensheid zich nu bevindt.
Is het een wake up call? Een blessing in disguise?


Ik denk oprecht dat we teruggefloten worden, we moeten gaan beseffen wat er echt toe doet!
Inmiddels zijn we ook allemaal op de hoogte van de beperkingen, so let’s have a look at our possibilities. Er zijn genoeg dingen die we wel kunnen doen. Om een voorbeeld te geven onze woonkamer fungeert op dit moment als klaslokaal, sportschool, muziekstudio en bioscoop.


We hebben nu (eindelijk?) zoveel tijd (OMG!).. Dus go.. Een aantal suggesties, maak een bucketlist, lees dat boek uit, ruim op en zet dingen op marktplaats, probeer nieuwe recepten uit, doe die online talencursus, maak een shout out voor de medemens met een vitaal beroep, help waar je helpen kunt en schrijf iedere dag 1 ding op waar je dankbaar voor bent.
Zoals jullie weten ben ik zangeres en ik heb overal in huis wel notes met lines and quotes liggen, dus voor mij in persona, finally time to bring it all together and create some new songs.
Over together gesproken.. Ik hoop dat we ons vanaf 1 juni weer outside mogen begeven en dan zijn jullie allemaal alvast uitgenodigd voor het All Together Festival op 5 & 6 juni in Baarn.
Tot die tijd.. Be safe!

X-Angel ArunA

Share this story

Angel Aruna

Share this story

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.