Team Suriman deelt hun mooie ervaringen.

1 apr, 2020

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

‘Goslar’, de ware toedracht – Deel 9

Door: Werner Stauder Eduard Abb, de 1e machinist van de ‘Goslar’, schreef in zijn brief van 6 december 1939 aan zijn vrouw Otti: “Voor aanstaande zaterdag en zondag zijn de kapitein en ik uitgenodigd op een plantage, die hier...

Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw

Afgelopen maand stond veelal in het teken van de vrouwen over de gehele wereld. Zo was er Internationale Vrouwendag op 8 maart. Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het...

India Dans Festival gaat in 2020 niet door

India Dans Festival gaat in 2020 niet door

Wegens de maatregelen rondom het inperken van het Coronavirus (SARS CoV-2) dat COVID-19 veroorzaakt is Korzo helaas genoodzaakt om het India Dans Festival (IDF) 2020 te annuleren. De 9e editie van het festival zou voor het...

Eind vorig jaar lanceerde schrijfster Renate Stüger moeder van twee kinderen het eerste deel van superheld Suriman. Als schrijfster bedacht ze superheld Suriman, die ontstond toen haar vierjarige zoontje opmerkte dat veel bekende superhelden blank zijn. Sindsdien heeft Team Suriman vele leuke ontwikkelingen meegemaakt die ze graag met onze lezers van Dreamz World willen delen.

Door: Soenita Soebedar

Sinds de lancering eind vorig jaar hebben schrijfster Renate Stüger en illustrator Sai Rodrigues vele mooie ontwikkelingen meegemaakt. Zo is Suriman nu al de grens over en heeft Suriman al faam verworven in Suriname, hij verscheen onlangs op het STV journaal van Suriname, de Surinaamse zanger Enver Panka is ook Suriman fan. Sinds maart is de Suriman comic in Suriname verkrijgbaar bij de boek- en kantoorvakhandel VACO Boekhandel aan de Domineestraat in Paramaribo.

In Nederland hebben Renate en Sai vele signeersessies bijgewoond die georganiseerd zijn in de afgelopen maanden. Tijdens deze sessies konden fans in gesprek gaan met de schrijfster en illustrator van Suriman en ook live een eigen Suriman tekening laten maken. Renate was laatst ook in het radioprogramma van Ayotalks uitgenodigd om te vertellen over Suriman.

Op dit moment werkt illustrator Sai Rodrigues aan het tweede deel van de comic Suriman. Op 19 april zal het Surimanteam aanwezig zijn tijdens de internationale signeerdag in België.

Suriman is de enige echte superheld van Suriname en daarom zoekt Team suriman een manier om hem nog beter onder de aandacht te brengen. En degene die dat het beste kan is natuurlijk Suriman zelf. Daarom willen zij een mascottepak ontwikkelen, zodat hij zich kan laten zien op evenementen, feesten en partijen. Want wat is er leuker dan een échte Suriman die kinderen kan helpen om de wereld te verkennen? Als startende ondernemer is dit helaas een grote kostenpost, daarom hoopt het suriman team op u te kunnen rekenen voor een kleine donatie. ‘Op deze manier kunnen we Suriman nog verder laten groeien’, aldus Renate. U kunt een bijdrage leveren via deze link: https://www.gofundme.com/f/crowdfunding-suriman-mascotte

Tot nu toe is er al meer dan 500 EUR opgehaald. Steun Suriman en laten we er samen voor zorgen dat er steeds meer mensen afweten van het bestaan van Suriman.

Houd Suriman in de gaten want er komen mooie initiatieven aan! Via de social media accounts (instagram :officialsuriman, Facebook: Suriman) van Suriman kan je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen!

Heeft u nog geen exemplaar van Suriman? Bestel hem dan zo snel mogelijk via www.surimancomics.nl of www.suribooks.com. U kunt hem ook kopen bij Delisu(alleen op zaterdag geopend) aan de Waldorpstraat 17 te Den haag 6de etage.

Share this story

Share this story

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.